Sommerlejr 2024

Har du mod på en anderledes sommerlejr?

Ja? På Thurøbund Spejdercenter kan vi tilbyde en helt unik spejderoplevelse, for vi har nemlig specialiseret os i sejlads. På den måde kan vi udfordre spejderne på en helt anderledes måde end de nødvendigvis er vant til. Vores aktiviteter er tilrettelagt så hverken spejdere eller ledere behøver at have kendskab til at sejle i forvejen. Vores dygtige medarbejdere instruerer og hjælper til med sejladsen og kan tage en tur på vandet med jer.

I dagens to sejladsperioder står centermedarbejderne for at instruere i sejlads, så spejderne får rig mulighed for at komme på vandet i optimistjoller, robåde, kanoer eller sejlbåde. Der er også mulighed for at arrangere kano-hejk rundt om Thurø og sejl-hejk i det Sydfynske øhav.

Udover sejladsaktiviteter er der mulighed for en række af naturaktiviteter, udflugter og almindeligt lejrliv. Vi hjælper gerne med planlægningen.

På en sommerlejr på Thurøbund Spejdercenter får I nye spejderkontakter rundt om i det ganske land – og vi kan også lære jer, hvordan I kysser en vandmand.

Thurøbunds centersommerlejre ligger fra lørdag til lørdag i de fleste uger i løbet af sommeren.

Tilmelding:

Når I som gruppe ved hvor mange I vil afsted og i hvilken uge, så er I klar til at tilmelde jer. Vælg den uge I vil afsted i og udfyld formularen. I vil derefter få tilsendt en faktura på det fulde beløb.

Vi laver som udgangspunkt ikke justeringer i tilmeldinger før på selve lejren. Grupper kan frit nedjustere med op til 25% og man kan som udgangspunkt altid tage flere med, dette skal dog koordineres med den ugeansvarlige.

Hvad med forhåndstilmeldinger?

Vi har valgt ikke at have forhåndstilmeldinger længere, da vi desværre havde problemer med at for mange grupper misbrugte tilbudet.

Læs de fulde betingelser på vores hjemmeside.

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål, så tjek gerne vores FAQ side. Finder du ikke svar på dine spørgsmål der, kan du skrive til os på kontakt@tsc.dk.

Pris
588 kr pr. deltager for fuld uge (lejrpladsleje udgør 259 kr).

294 kr pr. deltager for halv uge (lejrpladsleje udgør 130 kr)

I tilmelder jer her:

Uge 27 (29. juni – 06. jul)
Uge for alle aldre

(Delvist udsolgt – Halv uge: Lørdag til onsdag ledig)

Uge 28 (06. – 13. jul)
Uge for alle aldre

(Delvist udsolgt – Halv uge: Lørdag til onsdag ledig)

Uge 29 Seniorlejr (13. – 20. jul)
Uge for senior/rover alderen (16+ år)

Uge 32 (3. – 10. aug)
Uge for alle aldre

Følg med på @tsc.dk Instagram