Tropsommerlejr 2023

Havet er SKØNT! Og det er det også at være tropsspejder. På Thurøbund Spejdercenter bruger vi en hel uge på at kombinere de to ting!

Hele uge 28 rydder vi centeret og gør plads til spejdere i alderen 12-16 fra hele landet (og selvfølgelig deres ledere). 

På Thurøbund er vi vildt gode til at sejle. Og det kunne vi godt tænke os at lære dig og dine tropskammerater mere om! Kunne du tænke dig at lære at sejle en jolle – helt selv? Måske noget om færdselsregler til søs? Og hvis du er rigtig sej – at tage DDS-mærket “Småbådssejlds”? 

På Thurøbund er vi også vildt gode til at have det skægt og lave sjove aktiviteter, som f.eks. ringridning på Stand-up paddle board, søslag eller kano-tovtrækning. 

Ugen vil have fokus på at lave fede aktiviteter KUN for de ældste spejdere:

  • Nataktiviteter på vand
  • Fri sejlads i din yndlingsjolle
  • Sejlhejk i det sydfynske øhav
  • Fælles grillaften og spejderfest på stranden

… og når sailoren om aften går i land er der selvfølgelig mulighed for at chille med strandspil i vores LEDERFRI lounge-område.

Hele teamet på Thurø glæder sig til at få gæster igen!

Vil du vide mere, så skriv til ugens kaptajn på kramer.akela@gmail.com

Praktisk info:

– Lejren varer fra lørdag til lørdag

– Vi har RIGELIGT plads til telte, mastesejl og raftebyggerier. Men skriv gerne, hvis I skal bruge mange rafter, så vi kan koordinere at alle har nok.

– Alle grupper har adgang til lidt køleskabs plads i vores kølevogn på lejrpladsen, og man kan få leveret madvarer til lejrpladsen med Coop fra onlinebestilling. Der er også stor fælles fryser.

– Lejrens kiosk vil servicere snacksultne og tørstige tropsspejderganer.

Pris
Pris kommer senere

I tilmelder jer her:

Uge 28 – Trop
Uge for trop/spejder aldren (12-15 år)

Tilmeldingen er åben!

Andre nyheder

Kontakt os

Her bor vi

Grastenvej 204c, 5700 Svendborg

Hvis du vil i kontakt med os omkring bookning af sommerlejr, udlejning eller lignende. Skriv til kontakt@tsc.dk.

Vil du være centermedarbejder eller har du andre lignende spørgsmål om det ene eller andet, så skriv en besked til cl@tsc.dk eller besøg vores facebook side.