Ofte stillede spørgsmål – Q&A

Transport til centeret

Bil:

Hvis man ankommer til centeret i bil er der gode parkeringsmuligheder på grunden. Adressen Grastenvej 204c, 5700 Svendborg.

Offentlig transport:

DSB og Fynbus kører fra Odense / Nyborg til Svendborg station. Derfra kan man tage bybussen nr. 240 mod Grasten direkte ud til centeret (hvis I spørger buschaufføren pænt vil han stoppe lige ved spejdercenteret). Se Køreplan

NB. Hvis I planlægger at ankomme til Svendborg station på hverdage efter 18.00, lørdage efter 14.00 og søndage efter 13.00 kører den normale bybus ikke. Der kan I ringe til Fynbus Flextrafik på 63 11 22 55 og bestille en flexbus til jer.

Merchandise

Vi sælger centermærker til 10 kr,- stykket. Derudover sælger vi t-shirts til 159 kr,- samt lidt andet merchandise.

Ugeprogram

Vores primære aktivitet er jo sejlads og da vejret er uforudsigeligt har vi desværre ikke mulighed for at lave et ugeprogram på forhånd. Ugen plejer dog at indholde en introdag, et fælles lejrbål, mulighed for hejk, samt noget lederhygge.

Kiosk

I sommerlejrugerne holder vi en begrænset kiosk.

Hvordan får vi mad under en sommerlejr

mad.coop.dk kan grupperne bestille alle sædvanlige dagligevare med udbringning til spejdercenteret, derudover har Thurø har en SPAR købmand 4 km fra spejdercenteret, og inde i Svendborg er der gode indkøbsmuligheder hos alle de store supermarkeder.

Hvad med rafter og brænde?

Vi har sørget for at der er rafter og brænde til jer på pladsen i en behersket mængde.

Vi har et par sudankomfurer som grupperne kan låne.

Hvordan ser det ud med lejrpladser?

Se kortet, lejrpladserne er market med stiplede linjer (man kan ikke forhåndsbooke bestemte lejrpladser)

Kort over spejdercenteret