Ofte stillede spørgsmål – Q&A

Transport til centeret

Bil:

Hvis man ankommer til bil er der gode parkeringsmuligheder og adressen Grastenvej 204c 5700 Svendborg.

Offentlig transport:

DSB og Fynbus kører fra Odense og Nyborg til Svendborg st. Derfra kan man tage bybussen 240 mod Grasten direkte ud til centeret (hvis I spørger buschaufføren pænt vil han stoppe lige ved spejdercenteret). Køreplan

NB. Hvis I ankommer planlægger at ankomme til Svendborg st på hverdage efter 18.00, lørdage efter 14.00 og søndage efter 13.00 kører den normale bybus ikke. Der kan I ringe til Fynbus Flextrafik på 63 11 22 55 og bestille en flexbus til jer.

Merchandise

Vi sælger centermærker til 20 kr,- stykket. Derudover sælger vi t-shirts til 150 kr,- og lidt andet merchandise.

Ugeprogram

Vores primære aktivitet er jo sejlads og da vejret er uforudsigeligt har vi desværre ikke mulighed for at lave et ugeprogram på forhånd. Ugen plejer dog at indholde en introdag, et fælles lejrbål samt noget lederhygge.

Kiosk

I sommerlejrugerne holder vi kiosk. Vi har dog en begrænsning i forhold til momsregistrering. Der vil således være en maks omsætning på kiosken der varierer fra uge til uge.

Hvordan får vi mad under en sommerlejr

mad.coop.dk kan grupperne bestille alle sædvanlige dagligevare med udbringning til spejdercenteret derudover har Thurø har en SPAR købmand 4 km fra spejdercenteret og inde i Svendborg er der gode indkøbsmuligheder hos alle de store supermarkeder.

Hvad med rafter og brænde?

Vi har sørget for at der er rafter og til jer på pladsen i en behersket mængde.

Vi har et par sudankomfurer som grupperne kan låne.

Hvordan ser det ud med lejrpladser?

Se kortet, lejrpladserne er market med stiplede linjer (man kan ikke forhåndsbooke bestemte lejrpladser)

Kort over spejdercenteret